Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

 

Journal of Settlements and Spatial Planning (JSSP) este o revistă bianuală, recenzată, editată de către Centrul de Cercetare a Aşezărilor şi Urbanism, Facultatea de Geografie, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, ROMÂNIA. 

Cu scopul de a asigura un grad ridicat de vizibilitate revistei noastre, precum şi pentru a creşte nivelul de diseminare a informaţiei în domeniul de specialitate, revista este în întregime editată în limba engleză şi poate fi accesată online gratuit. Cititorii interesaţi au acces liber la textul integral al articolelor incluse atât în numărul curent cât şi în numerele anterioare ale revistei prin intermediul site-ului nostru, la secţiunea Arhivă.

Cu fiecare şansă pe care o avem, dezvoltăm parteneriate cu alte reviste ştiinţifice editate de reprezentanţi ale unor binecunoscute universităţi din întreaga lume, prin care revista noastră (în versiune tipărită) este inclusă în bibliotecile acestora. În prezent parteneriatele de schimb reciproc sunt reprezentate de revista Investigaciones Geograficas, editată în limba spaniolă de Universitatea din Alicante, Spania şi Indian Journal of Landscape Systems and Ecological Studies, editată în limba engleză de Institutul Landscape, Ecology & Ekistics, Calcutta, India. Volumele acestora pot fi consultate de toţi cititorii interesaţi la biblioteca Centrului de Cercetare a Aşezărilor şi Urbanism, Facultatea de Geografie, cabinet 72.

Prin cercetare de calitate fiecare autor ajută la recunoaşterea numelui ştiinţific al revistei noastre. Aşadar, impreună sperăm să devenim cel puţin cei mai buni. Grupul editorial lucrează pentru o viitoare indexare în bazele de date ştiinţifice naţionale şi internaţionale.

Revista noastră este indexată în următoarele baze de date internaţionale și cataloage online:

BAZE DE DATE INTERNAȚIONALE
 

 

CATALOAGE ONLINE